Διευκρινήσεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την κάρτα φίλου

ΟΦΗ
Διευκρινήσεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την κάρτα φίλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνεται η ζήτηση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ...

Η καλή και μαχητική εικόνα της ομάδας του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-0), «ζέστανε» τον κόσμο .

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Δευτέρα το βράδυ, η διάθεση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, που είναι απαραίτητη, για την έκδοση εισιτηρίου αγώνα ή εισιτηρίου διαρκείας, αυξήθηκε σημαντικά.

Μέσα σε λίγες ώρες, μετά το παιχνίδι, διατέθηκαν πάνω από 200 κάρτες φίλου ΟΦΗ , ενώ η τάση είναι καθημερινά αυξητική, καθώς έχουν διατεθεί ήδη 1300 κάρτες φίλου.

Οσο πλησιάζουμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ την Κυριακή (19/9, 6.15μμ) με την ΑΕΚ, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για την αποφυγή συνωστισμού, παραμονές ή την ημέρα του αγώνα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επισημαίνει τα παρακάτω :

-Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, προκειμένου να εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, είναι απαραίτητη, για την είσοδο στο γήπεδο και το κόστος της είναι 10 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά, στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Για την έκδοση κάρτας φίλου ΟΦΗ, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.

-H έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ γίνεται καθημερινά, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 8.30 το βράδυ).

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, παραμονές των αγώνων, ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ και μη περιμένετε την παραμονή ή την ημέρα του αγώα.

-Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσα απο την πλατφόρμα της Ticketmaster στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...

Την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ μπορείτε να την προμηθευτείτε ακόμη :

-Τηλεφωνικώς στο 210-8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)

-Στα Καταστήματα Public.

-Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810 -311525 και στο e-mail : [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News