ΟΦΗ: Δυσάρεστα νέα για Μεγιάδο, μπαίνει για αρθροσκόπηση

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Δυσάρεστα νέα για Μεγιάδο, μπαίνει για αρθροσκόπηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αργεντινός μέσος θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις

Το πρόβλημα του Μιγκέλ Μεγιάδο στο δεξί γόνατο που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό θα αντιμετωπιστεί τελικά με αρθροσκόπηση και έτσι ο Αργεντινός μέσος θα απουσιάσει για τον επόμενο ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Ο Μεγιάδο αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (3/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Έτσι η προετοιμασία ενόψει του αυριανού φιλικού με τον Εργοτέλη αλλά και των αγώνων πρωταθλήματος που ακολουθούν συνεχίζεται χωρίς τον Αργεντινό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Πασχάλης Στάικος απουσίασαν λόγω ίωσης, ενώ ο Vahid Selimovic με τον Adil Nabi ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Mike Van Duinen ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Jon Toral να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Davis Epassy, Abdoul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News