ΟΦΗ: Φιλικό με ΠΟΑ στο ΒΑΚ, «πρώτη» για Ντουρμισάι

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Φιλικό με ΠΟΑ στο ΒΑΚ, «πρώτη» για Ντουρμισάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και κεκλεισμένων των θυρών

Δεν θα μείνει τελικά άπραγος ο ΟΦΗ αυτό το σαββατοκύριακο όπου και πάλι δεν υπάρχουν επίσημοι αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League κι ενώ αν όλα κυλούσαν ομαλά σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα γινόταν η 2η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ συμφώνησε να δώσει στο ΒΑΚ φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Π.Ο.Α., ο οποίος θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΟΦΗ πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Φιορίν Ντουρμισάι, που πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τελικό παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Juan Neira προπονήθηκε κανονικά. Ο Boy Waterman συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, όπως και ο Adil Nabi, ο οποίος έκανε παράλληλα ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σελίμοβιτς, με τους Νοικοκυράκη και Τοράλ να κάνουν θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Βασίλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε, όπως και ο Πασχάλης Στάικος που απουσίασε λόγω ίωσης. Απών ήταν και ο διεθνής με την Εθνική Συρίας, Αμπντούλ Ουές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News