ΟΦΗ: Αίσιο τέλος με τη μεταγραφή Ντουρμισάι!

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Αίσιο τέλος με τη μεταγραφή Ντουρμισάι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την απόκτηση Ντουρμισάι κλείνει το ανοιχτό μέτωπο που υπήρχε στην επιθετική γραμμή

Ο ΟΦΗ ήρθε σε κατ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι! Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Έχει διπλή υπηκοότητα, αλβανική και ελληνική και είναι διεθνής με την Εθνική U21 της Αλβανίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ελλάδας ανδρών.

Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο από το 2014 έως το 2019, με ενδιάμεσους δανεισμούς στην Καλλιθέα και Λαμία και το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Εν συνεχεία αγωνίστηκε το 2019-2020 ως δανεικός στην βελγική Μπέβερεν το πρώτο μισό της περσινής περιόδου και στο δεύτερο μισό μετακινήθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Την περσινή σεζόν 2020-2021 ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΛ. Με τη βυσσινί φανέλα είχε μια γεμάτη σεζόν με 28 παιχνίδια και 5 γκολ.

Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «διπλό» της ΑΕΛ με 2-3 επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Σημείωσε δύο γκολ της ΑΕΛ (το πρώτο και το τρίτο) ενώ είχε δει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή αλλά στη συνέχεια μέσω VAR ακυρώθηκε η απόφαση και συνέχισε να αγωνίζεται…

https://www.youtube.com/watch?v=ZCC1wqHedX0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News