ΟΦΗ: Ντεμπούτο με την U19 για Καλαφάτη!

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Ντεμπούτο με την U19 για Καλαφάτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 16χρονος τερματοφύλακας έπαιξε στο φιλικό με τον ΠΟΑ στο γνώριμο για εκείνον Ατσαλένιο

Άλλο ένα από τα παιδιά του ΠΟΑ από τα εκατοντάδες που κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στο Ατσαλένιο ανοίγει πλέον μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο λόγος για τον Μάνουελ Καλαφάτη, τον 16χρονο τερματοφύλακα, που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της ηλικίας του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στον ΟΦΗ.

Ο ΠΟΑ παραχώρησε τον Καλαφάτη στην ΠΑΕ ΟΦΗ για να ενταχθεί στις ομάδες υποδομής, παίζοντας ηλικιακά στην U17 αλλά το περασμένο Σάββατο, στο φιλικό της U19 με τον ΟΦΗ, ήταν στις επιλογές του Μανόλη Πατεμτζή και αγωνίστηκε στο πολύ γνώριμο για εκείνον Ατσαλένιο.

Άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα του ΠΟΑ και προέρχεται από τις Ακαδημίες του, είχε παίξει παλαιότερα και στη Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ, κουβαλώντας και ένα βαρύ όνομα συνδεδεμένο με το σωματείο του Ατσαλένιου, αφού ο πατέρας του Γιάννης Καλαφάτης τίμησε ως ποδοσφαιριστής την πράσινη φανέλα και συνεχίζει ακόμα να προσφέρει από παραγοντικές θέσεις…

Να τονίσουμε ότι ο Μάνουελ Καλαφάτης πριν το ματς με την U19 απέναντι στον ΠΟΑ, είχε αγωνιστεί με την U17 στο πρώτο φιλικό της σεζόν απέναντι στον Γιούχτα 2010.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News