ΟΦΗ: Βολική η αναβολή για μεταγραφές, τραυματίες και… Ουές

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Βολική η αναβολή για μεταγραφές, τραυματίες και… Ουές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την μετάθεση της σέντρας για Σεπτέμβριο

Σίγουρα στον ΟΦΗ, έχοντας κλείσει εδώ και καιρό το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο και έχοντας απαλλαγεί από αυτό το βραχνά, θα ήθελαν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στην ώρα του και να μην πηγαίνει συνεχώς πίσω.

Από την άλλη, βλέποντας ρεαλιστικά το ζήτημα της αναβολής, για τον ΟΦΗ αυτή η εξέλιξη είναι θετική, καθώς έχει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα αλλά και οι τραυματίες θα απουσιάσουν από λιγότερα επίσημα παιχνίδια.

Στα μεταγραφικά ζητήματα, τον ΟΦΗ απασχολούν οι θέσεις στα εξτρέμ και στην επίθεση και μπαίνουν στην τελική ευθεία, με τα ονόματα των Ντουρμισάι και Λάμπρου να παραμένουν στο προσκήνιο.

Παράλληλα, υπάρχουν και πιθανές αποχωρήσεις, με τους Κοροβέση και Σαρδινέρο να έχουν προτάσεις από Ιταλία (Πίζα) και Αυστραλία αντίστοιχα και είναι πιθανό να μην φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα την επόμενη περίοδο. Παράλληλα υπάρχει και το θέμα του Γιάννου, που μπορεί ναι μεν να μην υπολογίζεται αλλά δεν έχει βρει ακόμα ομάδα να αποχωρήσει, κινδυνεύοντας να μείνει… αμανάτι στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τους τραυματίες, σίγουρα ωφελημένος βγαίνει ο Τοράλ, που είναι πολύ πιθανό να προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ οι τραυματισμοί των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών είναι διαχειρίσιμοι. Για τον Τσιλιανίδη, ούτως ή άλλως η επιστροφή του αναμένεται το Νοέμβριο άρα θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος…

Ευνοημένος είναι και ο Ουές που θα απουσίαζε από τα πρώτα παιχνίδια λόγω της κλήσης του στην Εθνική Συρίας και τώρα θα προλάβει να επιστρέψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News