SL1: Σέντρα αλλά… χωρίς ΟΦΗ στο πρωτάθλημα U19

ΟΦΗ
SL1: Σέντρα αλλά… χωρίς ΟΦΗ στο πρωτάθλημα U19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα στις 28-29 Αυγούστου αλλά ο ΟΦΗ αντί με ΑΕΚ θα παίξει φιλικό με Ρωμανό

Μπορεί το πρωτάθλημα των ΠΑΕ να αργεί να ξεκινήσει όμως η Super League στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε για άμεση πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων U19.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε τα πρώτα παιχνίδια να γίνουν μέσα στο προσεχές σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου με έναρξη από την 2η αγωνιστική ενώ η πρεμιέρα που αναβλήθηκε θα γίνει εμβόλιμα.

Πάντως ο ΟΦΗ δεν θα αγωνιστεί το προσεχές σαββατοκύριακο για τον… απλούστατο λόγο ότι η ΑΕΚ που ήταν να αντιμετωπίσει στην 2η αγωνιστική, αποφάσισε να μην κατεβάσει ομάδα U19. Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας έκλεισαν για το Σάββατο φιλικό με τον Ρωμανό στην Ελιά.

Παράλληλα, εστάλη στη Super League αίτημα ώστε ο εξ’ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Νέων με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη να γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Επίσης ένα ακόμα θέμα με ενδιαφέρον είναι ότι με απόλυτα οριακή πλειοψηφία (υπήρξε ισοπαλία και μέτρησε ως διπλή η θετική ψήφος του προέδρου της διοργανώτριας Λεωνίδα Μπουτσικάρη όπως προβλέπεται να συμβεί σε αποφάσεις Δ.Σ.), έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 1. Όπως ανακοινώθηκε, το πρωτάθλημα U17 θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News