ΟΦΗ: Σημάδια βελτίωσης και νίκη 2-1 με Απόλλωνα

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Σημάδια βελτίωσης και νίκη 2-1 με Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό πρόσημο από το φιλικό τεστ που έδωσε σήμερα ο ΟΦΗ στην Αθήνα

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του αλλά τουλάχιστον ο ΟΦΗ έδειξε σήμερα βελτιωμένος στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε στην Καλλιθέα και επικράτησε με σκορ 1-2. Οι Ολλανδοί Καστάνιος και Φαν Ντάινεν σημείωσαν τα γκολ της κρητικής ομάδας. 

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι η έκπληξη που επεφύλασσε ο Νιόπλιας στο ξεκίνημα με σύστημα 3-5-2 και τους Γιαννούλη, Πασαλίδη και Βούρο να αγωνίζονται ως τριάδα στην άμυνα. Ο Κοροβέσης είχε την πιο αξιόλογη στιγμή στο α’ ημίχρονο για τον ΟΦΗ, που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, με εξαίρεση ένα σουτ του Ματέι που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Επασί.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τον ΟΦΗ και με σκόρερ τον Λουκ Καστάνιος, που τελείωσε ιδανικά τη φάση μετά από κλέψιμο της μπάλα. Το γκολ μπήκε στο 47’ και τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλων έκανε το 1-1 με τον Σαχλί.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, είχε φάσεις για να σκοράρει και μάλιστα και μια διπλή ευκαιρία με το Νοικοκυράκη για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ στο 83’. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμός από Νοικοκυράκη, Νέιρα και Φαν Ντάινεν. ο Ολλανδός στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ, με το 1-2 να ειναι και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τατουαρίμα, Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παλμίδης, Ιωαννίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Λυμπεράκης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Καστάνιος. Αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντής, Ουές, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Γαγιέγος, Νοικοκυράκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News