ΟΦΗ: Επιτέλους έβγαλε αντίδραση, πρώτη φιλική νίκη 2-1 με Ατρόμητο! (video)

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Επιτέλους έβγαλε αντίδραση, πρώτη φιλική νίκη 2-1 με Ατρόμητο! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστω και στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει με Μπαλογιάννη και Φαν Ντάινεν

Την πρώτη του φιλική νίκη σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας πήρε σήμερα ο ΟΦΗ επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου στο Βόλο, στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Η νίκη βέβαια δεν αναιρεί τις ελλείψεις που έχει η κρητική ομάδα, με τις μεταγραφές να είναι απαραίτητες… Ωστόσο είναι σημαντικό το ότι κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να πάρει ένα αποτέλεσμα που σίγουρα βοηθά τουλάχιστον στην ψυχολογία...

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κοτσόπουλο, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαν Ντάινεν με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Όσον αφορά γενικότερα την εικόνα του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ κρατάει σίγουρα την αντίδραση και τα γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά προβληματίζεται για την γενικότερη εικόνα του σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έδειξε και πάλι στοιχεία ανετοιμότητας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με τον ΟΦΗ να έχει κάποιες καλές στιγμές με Καστάνιος και Μεγιάδο αλλά και πάλι να μην είναι αυτός που πρέπει. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Κοτσόπουλου και είχε καλύτερη εικόνα από τον ΟΦΗ, με την ομάδα του Νιόπλια να έχει νευρικότητα.

Ουσιαστικά πάντως τα πάντα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά. Στο 89’ ένα κερδισμένο φάουλ μετά από συνδυαστική ενέργεια, κατέληξε στα δίχτυα με την εκτέλεση του Μπαλογιάννη για το 1-1. Και στο 92’ από ένα νέο φάουλ με εκτελεστή τον Ντε Γκουζμάν, ο Βούρος αρχικά έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει στην επαναφορά ο Φαν Ντάινεν και να σκοράρει για δεύτερη φορά, χαρίζοντας στον ΟΦΗ τη φιλική νίκη με 2-1.

Η σύνθεση του ΟΦΗ ήταν: Σωτηρίου, Ουές (69' Μαρινάκης), Λυμπεράκης (69' Καμάου), Διαμαντής (83' Βούρος), Γιαννούλης (59' Πασαλίδης), Μεγιάδο, Νέιρα (59' Ντε Γκουζμάν), Μπαλογιάννης, Γρίβας (69' Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο (46' Κοροβέσης), Καστάνιος (46' Φαν Ντάινεν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News