Αρνητικός ο ΟΦΗ, φιλική ήττα (2-1) από τον Βόλο

ΟΦΗ
Αρνητικός ο ΟΦΗ, φιλική ήττα (2-1) από τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική ομάδα φάνηκε...μόνο με το γκολ του Νέιρα...

Μετά από ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ...άρεσε μόνο στη  φάση που σκόραρε, η κρητική ομάδα γνώρισε την ήττα στο φιλικό στο Πανθεσσαλικό με 2-1 από το Βόλο...

Στο 37’ ο Τσοκάνη εκανε ένα σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ωστόσο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Ορόζ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος: Ο Φερνάντεζ «προειδοποίησε» στο 55’ με ένα σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ το 2-0 έγινε με θεαματικό τακουνάκι του Μπαρτόλο στο 60’.

Ο ΟΦΗ ατάφερε να μειώσει με ένα εντυπωσιακό γκολ του Νέιρα που έδειξε την τεχνική του κατάρτιση όταν  πλάσαρε εκτός περιοχής και σκόραρε στο 64’. Ο Βόλος απείλησε σε αρκετές φάσεις στη συνέχεια, με τον Επασί όμως να είναι από τους καλύτερους του ΟΦΗ και να πραγματοποιεί μία φοβερή επέμβαση σε προσπάθεια του Ρεγκατίν.

Ο Νίκος Νιόπλιας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, στην προσπάθειά του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας,αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Μετά την σημερινή του ήττα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον μικρό τελικό του τουρνουά, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου την Τρίτη (10/08) στις 19:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News