Το «μήνυμα» Βογιατζάκη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της αποστολής»

Ποδόσφαιρο
Το «μήνυμα» Βογιατζάκη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της αποστολής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας μετά την επιστροφή του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ πέρασε ένα απαιτητικό 20ημερο στην Ολλανδία και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ένα «στοίχημα» ήταν και η καθημερινή εύρυθμη λειτουργία, ενώ και η μετάδοση των φιλικών αγώνων μέσω live streaming ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανόλης Βογιατζάκης με ανάρτηση του αναφέρθηκε στην περίοδο της προετοιμασίας και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της αποστολής.

Αναλυτικά: «21 μέρες μακριά από την οικογένεια δεν το λες και σύντομο χρονικό διάστημα... Σίγουρα η προσμονή της επιστροφής στη βάση γινόταν καθημερινά όλο και πιο έντονη! Υπήρχαν στιγμές που όλοι αγγίζαμε τα όρια μας. Καθένας με τις αντοχές του... Οι στιγμές όμως που περάσαμε με την οικογένεια του ΟΦΗ αρχικά στο Oosterbeek και στη συνέχεια στο Mill είναι απ' αυτές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη.

Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν η προετοιμασία της ομάδας ήταν επιτυχημένη αγωνιστικά. Για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι αυτή η οικογένεια είναι ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά της και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αποτελώ μέλος της!

Νιώθω ότι οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της αποστολής για τις μέρες που περάσαμε στην Ολλανδία. Για την υπομονή και τη θετική ανταπόκριση σε ο, τι κι αν ζητούσα καθημερινά που αφορούσε φυσικά στην καλύτερη δυνατή επικοινωνία της ομάδας μας.

Οι Live Streaming μεταδόσεις όλων των φιλικων αγωνων (με τα λάθη μας, τα σωστά μας, τις παραλείψεις μας και τις υπερβάσεις μας) ήταν επίσης ένα βήμα μπροστά για τον ΟΦΗ, αφού δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Γι' αυτό και οφείλω επίσης ένα ευχαριστώ στη διοίκηση που δαπάνησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο στις μέρες μας, προκειμένου να φτάσει η εικόνα από τα φιλικά ματς στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Να είστε όλοι καλά... Τα καλύτερα έρχονται...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News