ΟΦΗ: Τεστ υψηλών απαιτήσεων στις 17:00 με Άλκμααρ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Τεστ υψηλών απαιτήσεων στις 17:00 με Άλκμααρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ μετράει τις δυνάμεις του έναν μήνα περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Απομένοντας περίπου ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του στο εξωτερικό και σήμερα στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) δίνει το πιο δυνατό και απαιτητικό του τεστ επί ολλανδικού εδάφους.

Αντίπαλός του η Άλκμααρ, μια ομάδα που έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δυνάμεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου και πέρσι τερμάτισε 3η πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόβεν για να αγωνιστεί φέτος στα πλέι οφ του Europa League.

H Άλκμααρ μάλιστα αντιμετώπισε πριν λίγες ημέρες τον Παναθηναϊκό τον οποίο νίκησε 3-0 και το σημερινό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της με ελληνική ομάδα.

Ο ΟΦΗ μετά το φιλικό με τη Βέστερλο όπου έβγαλε έντονα σημάδια κόπωσης από την προετοιμασία, θα επιδιώξει στο δυνατό τεστ με τους Ολλανδούς να βγάλει όλα τα θετικά στοιχεία που έχει δουλέψει μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Μάλιστα, αυτή τη φορά δεν θα γίνει προπόνηση πριν το παιχνίδι, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες φορές, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πιο φρέσκια στην αναμέτρηση. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τοράλ, που υπέστη θλάση και θα μείνει έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ παραμένουν εκτός και οι Βάτερμαν, Ναμπί, Στάικος.

Το φιλικό με την Άλκμααρ θα μεταδοθεί και πάλι από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Youtube ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ολλανδική ομάδα, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον φίλαθλο κόσμο.

Να τονίσουμε ότι το σημερινό είναι το προτελευταίο φιλικό για τον ΟΦΗ στην Ολλανδία, κλείνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή τη Ναϊμέγκεν, πριν την επιστροφή στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News