Νιόπλιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο και ανταποκριθήκαμε σε ένα ακόμη φιλικό»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο και ανταποκριθήκαμε σε ένα ακόμη φιλικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος ο προπονητής του ΟΦΗ

Θετικό δείγμα γραφής για τον ΟΦΗ στο σημερινό φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Νίκος Νιόπλιας έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, με βάσει το χρονικό σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία.

Στάθηκε στον τομέα της προετοιμασίας, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε πιο καλοί. Μερικές φορές κάνουμε λάθη λόγω κούρασης, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε καλά φιλικά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογούμε και εμείς τη δική μας ομάδα. Είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, δεν το ξεχνάμε αυτό, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει η εικόνα που έχεις και στην παρούσα φάση, θέλουμε όσο μπορούμε να βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι. Σιγά-σιγά ερχόμενοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, να αρχίσουμε πιο πολύ να μοντάρουμε την 11αδα και αυτό θεωρώ θα γίνει με την επιστροφή μας στο Ηράκλειο. Είμαστε ευχαριστημένοι, δεν έχουμε προβλήματα. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και σε ένα ακόμη φιλικό ανταποκριθήκαμε, απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είχαμε το πρωί προπόνηση, μετά το ταξίδι να έρθουμε εδώ και αυτό δε μας δίνει άνεση στην αρχή του αγώνα. Περνάει λίγος χρόνος για να μπούμε στο ματς, αλλά γενικά είμαστε καλά».

Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης υπογράμμισε: «Στόχος είναι να βγάλουμε στο γήπεδο τι δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, αυτά που θέλει ο προπονητής. Το αποτέλεσμα δεν είναι τώρα το πιο σημαντικό. Παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό που κυνηγάμε αυτή τη στιγμή.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, που θα μετράει κάθε αγώνας, κάθε βαθμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News