Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ και η περίπτωση Λάμπρου

Ποδόσφαιρο
Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ και η περίπτωση Λάμπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχείς επαφές των ανθρώπων της ομάδας

Ο ΟΦΗ έχει «πιάσει» τον αριθμό… 5 στις μεταγραφές και αναμένεται συνέχεια. Περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη της Super League, υπάρχουν ακόμη κενά στο ρόστερ, που οι άνθρωποι της ομάδας επιδιώκουν να καλύψουν το συντομότερο δυνατό.

Πασαλίδης, Φαν Ντάινεν, Τοράλ, Επασί και Καμάου, έχουν ήδη προσθέσει επιλογές στο Νίκο Νιόπλια, ενώ στόχος είναι να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Από κει και πέρα όμως, οι επαφές με τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους είναι σε εξέλιξη, αφού αναμένονται τουλάχιστον τρεις προσθήκες ακόμη.

Αμυντικός μέσος, αριστερός μπακ και επιθετικός είναι οι βασικές προτεραιότητες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για ένα παίκτη που θα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αυτό το προφίλ, ταιριάζει ίσως στον Λάζαρο Λάμπρου, με το όνομα του να έρχεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες. Ο Έλληνας άσος δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν και αναζητείται «φόρμουλα» αποχώρησης. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, αν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή.

Η περίπτωση Λάμπρου έχει «παίξει» και στο παρελθόν για τον ΟΦΗ, καθώς είναι από τα παιδιά που συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σαμαρά στις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού. Το κασέ του μοιάζει… αλμυρό για τους Κρητικούς, όμως σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News