Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ με διευκρινήσεις για τα "διαρκείας"

ΟΦΗ
Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ με διευκρινήσεις για τα "διαρκείας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα αναφέρει η κρητική ομάδα...

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ με διευκρινήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα παρακάτω:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διευκρινίζει στους φιλάθλους της, οι οποίοι ενδιαφέρονται είτε να ανανεώσουν είτε να κάνουν για πρώτη φορά αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας, τα ακόλουθα:

Για τους ανήλικους από 12 έως 18 ετών, οι οποίοι αγοράζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ εισιτήριο, ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Είναι όμως υποχρεωτική η υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση γονέα, με ΑΔΤ γονέα, στην οποία να αναγράφεται ότι επιτρέπει στο ανήλικο τέκνο του (με ΑΜΚΑ και ΑΔΤ αν υπάρχει) να αγοράσει εισιτήριο και να πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθεί τους αγώνες, άνευ συνοδείας.

Όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, επιλέγοντας το «Ανανέωση θέσης» πρέπει να εισάγουν στο σύστημα τα στοιχεία (ΟΝΟΜΑ/ ΕΠΩΝΥΜΟ/ ΘΥΡΑ/ ΣΕΙΡΑ/ ΘΕΣΗ) όπως ακριβώς αναγραφόντουσαν στην Κάρτα Διαρκείας 2019-2020.

Εξαίρεση :

– Όσοι είχαν Εισιτήριο Διαρκείας στην «9 VIP Ευγένιος Γκέραρντ» πρέπει να εισάγουν στο πεδίο «θύρα»: 09lower (χωρίς κενά).

– Όσοι είχαν Εισιτήριο Διαρκείας στην «9 VVIP Ευγένιος Γκέραρντ» πρέπει να εισάγουν στο πεδίο «θύρα»: 09upper (χωρίς κενά)

Σημείωση : Στην 07Α και στην 07Β τα γράμματα Α και Β πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες για να αναγνωριστούν από το σύστημα!

Στη Θύρα 6 ΔΕΝ θα γίνονται ανανεώσεις και δεν θα εκδοθούν φέτος Εισιτήρια Διαρκείας.

Στις πρώτες πέντε σειρές της Θύρας 1 δεν θα εκδίδονται Εισιτήρια Διαρκείας, για την καλύτερη ορατότητα των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι κάτοχοι της σεζόν 2019-20 επιθυμούν να ανανεώσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους μπορούν να το κάνουν σε άλλη θέση με καλύτερη ορατότητα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ανακοινώσεις της κυβέρνησης οι ανήλικοι ανεμβολίαστοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 5% της συνολικής πληρότητας του γηπέδου. Στην περίπτωση του «Θ. Βαρδινογιάννης», ο αριθμός των ανηλίκων ανεμβολίαστων είναι 350 εισιτήρια, τα οποία όταν εξαντληθούν στα σταματήσει η πώληση για τη συγκεκριμένη κατηγορία, μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Όσοι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2019 – 20 θέλουν να ενημερωθούν για τη θέση που είχαν εκείνη τη σεζόν προκειμένου να προχωρήσουν σε ανανέωση θέσης μπορούν να καλέσουν στο 2810 254674 (καθημερινά 10:00-18:00) ή να στείλουν mail στο [email protected] προκειμένου να ανακτήσουν τα στοιχεία τους.

Υπενθυμίζουμε ότι για την παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας πρέπει να σταλούν άμεσα και ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ανάλογα την κατηγορία) στο [email protected], αναγράφοντας ως θέμα το «order id / αριθμό παραγγελίας».

Σημ: Όσοι επιθυμούν έκδοση τιμολογίου, θα πρέπει στο email με τα δικαιολογητικά να συμπεριλάβουν τα στοιχεία της επιχείρισης, στην οποία θα κοπεί το τιμολόγιο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα προσαρμόζεται και θα τηρεί πάντα την ισχύουσα διαδικασία ελέγχων από την Πολιτεία για την είσοδο των φιλάθλων στην αθλητική εγκατάσταση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της διοργάνωσης".

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News