ΟΦΗ: Στο Άμστερνταμ για εξετάσεις στα γόνατα ο Μεγιάδο

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Στο Άμστερνταμ για εξετάσεις στα γόνατα ο Μεγιάδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ… προσέχουν για να μην έχει ο Αργεντινός τα ίδια προβλήματα με πέρυσι

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και οι ιθύνοντες της ομάδας πέρα από το «χτίσιμο» που επιχειρούν, βλέπουν διεξοδικά και το προσεχές μέλλον.

Γνωρίζουν άλλωστε ότι πέρυσι ο ΟΦΗ «πληγώθηκε» από τους τραυματισμούς γι’ αυτό και θέλουν να είναι φέτος ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Έτσι ο Μιγκέλ Μεγιάδο, παρότι αυτή την περίοδο είναι υγιής και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, κανονίστηκε από την ΠΑΕ να πάει σε ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ, προκειμένου να κάνει εξετάσεις στα γόνατα του.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να κάνει το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί φέτος από πρόβλημα στα γόνατα (ή όσο το δυνατόν λιγότερο).

Γι' αυτό το λόγο αποφασίστηκε ο Αργεντινός στο συγκεκριμένο κέντρο και μαζί με το πρόγραμμα της ομάδας να ακολουθεί κι ένα ειδικό πρόγραμμα για εκείνον.

Το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει στις 16/7 και να μην είναι στο φιλικό με την Άντερλεχτ που είναι την ίδια μέρα (στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας). Πάντως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό πρώτο τεστ με αντίπαλο την Φίτεσε.

Μπήκε ο Ντε Γκουζμάν

Σε ρυθμούς Ολλανδίας κινείται ο ΟΦΗ ενώ στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Ντε Γκουζμάν. Οι Ναμπί και Στάικος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Το αυριανό (13/7) πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (10:00), ενώ στις 19:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ με την Vitesse.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News