Άνοιξε η προπώληση για την κάρτα φίλου ΟΦΗ

ΟΦΗ
Άνοιξε η προπώληση για την κάρτα φίλου ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε τον ΟΦΗ μας..."

Την στήριξη των φιλάθλων του ΟΦΗ ζητάει ο Ερασιτέχνης μέσω της αγοράς της κάρτα φίλου της ομάδας, το κόστος της οποίας είναι 10 ευρώ και η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ, Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα θέσει στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την είσοδο σας στο Γεντί Κουλέ, θα είναι απαραίτητη, η κάρτα φίλου της ομάδας μας, η οποία έχει κόστος 10 ευρώ και όλα τα έσοδα, θα διατεθούν για τις μεγάλες ανάγκες των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Η προπώληση της κάρτας άνοιξε.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ:

1. ηλεκτρονικά στο https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...

2. τηλεφωνικώς στο 210-8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)

3. στα Καταστήματα Public

Τις επόμενες ημέρες η κάρτα φίλου του ΟΦΗ, θα διατίθεται και με φυσική παρουσία, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε τον ΟΦΗ μας. Στηρίζουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης, με 8 τμήματα και πάνω από 1500 αθλητές που έχει σήμερα στην δύναμη του.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία, έχει την ομάδα βόλεϊ στην Α1 κατηγορία, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, το σκάκι του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, το μπάσκετ στην Β’ Εθνική, το στίβο στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το πόλο του ΟΦΗ σε άνδρες και γυναίκες σε εθνικές κατηγορίες και πολλές ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είμαστε βέβαιοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο μας, στην ελίτ του Ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα.

ΟΦΗ παντού!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News