Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και πάντα ζητάμε το καλύτερο»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και πάντα ζητάμε το καλύτερο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού για τη νέα σεζόν

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε νέα… αφετηρία, αφήνοντας πίσω την περυσινή άσχημη σεζόν.

Στο νέο πρωτάθλημα της Super League, οι Κρητικοί θέλουν να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο, που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αυτό υπογράμμισε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του πριν τη σημερινή πρώτη προπόνηση, επισημαίνοντας ότι αυτό επιτάσσει η ιστορία και η δυναμική του club.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο μοντέλο λειτουργίας σε ότι αφορά τις μεταγραφές: «Σ’ αυτή την ομάδα υπάρχουν ρόλοι. Όταν υπέγραψα έκανα την κουβέντα με αυτούς που τρέχουν τα μεταγραφικά. Άλλοι τρέχουν αυτά τα θέματα, εμένα η δουλειά μου είναι να προπονώ και να βελτιώνω την ομάδα».

Για το γεγονός ότι φέτος οι παίκτες είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και την επιστροφή σε ποδοσφαιρική… κανονικότητα τόνισε: «Θα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα, γιατί οι παίκτες ξεκουράστηκαν, θα μπορούν να μπουν με μεγαλύτερη όρεξη στο γήπεδο, γιατί ήταν ένα συνεχόμενο πράγμα και προπονούνταν διαρκώς. Γυρίζουμε στην κανονικότητα. Στην κανονικότητα και με φιλάθλους, ξέρετε πόσο δυναμική μας δίνει το γήπεδο και ο κόσμος μας. Μας έλειψε πολύ και μπαίνουμε τώρα με ιδανικές συνθήκες στη νέα σεζόν».

Για τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν: «Μπαίνουμε πάντα με θετικές σκέψεις στη σεζόν. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, την αφήνουμε πίσω μας και πάμε για τα καλύτερα».

Σχετικά με το κομμάτι των μεταγραφών, ο 57χρονος προπονητής είπε αναλυτικότερα: «Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, σε πρότυπα εξωτερικού. Άλλοι χειρίζονται αυτά τα θέματα. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε τους παίκτες εδώ. Κανείς δε θέλει να τους έχει τελευταία μέρα, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμη. Δεν είναι όπως πέρυσι, που βιαζόσουν να κλείσεις και δεν υπήρχαν παίκτες. Φέτος υπάρχουν παίκτες, περιμένουν κι εκείνοι και στο τέλος μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο».

Για την προετοιμασία στην Ολλανδία πρόσθεσε: «Το καλό στην Ολλανδία είναι ότι θα παίξουμε με αξιόλογους αντιπάλους. Βλέπεις και συ τις δυνατότητες σου σαν ομάδα, σιγά-σιγά θα έχουμε καλύτερες προσαρμογές, περισσοτέρους παίκτες στο γκρουπ και μέρα με τη μέρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Κλείνοντας, ανέφερε για τους στόχους του ΟΦΗ: «Ρωτάτε έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδα και ξέρω τους στόχους μας. Έχουμε μεγάλο όνομα, έχουμε δυναμική στο πρωτάθλημα και θέλουμε το καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News