Επίσημη "πρώτη" για τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
Επίσημη "πρώτη" για τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά η αγωνιστική προετοιμασία με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Πασαλίδη

Έφτασε η ώρα της επιστροφής στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Η επίσημη "πρώτη" για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο ΒΑΚ, ενώ οι πρωταγωνιστές θα δώσουν το στίγμα για τους στόχους.

Οι παίκτες είχαν φέτος τη δυνατότητα να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους, αφού θα "πατήσουν" και πάλι χορτάρι μετά από περίπου 45 μέρες.

Βέβαια, η επιστροφή τους στο Ηράκλειο ξεκίνησε από τις αρχές της εβδομάδας, καθώς χωρισμένοι σε γκρουπ πέρασαν από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις.

Στην προπόνηση δεν θα δώσουν το παρών ο Φελίπε Σόουζα, η πτήση του οποίου ακυρώθηκε λόγω Covid και θα είναι στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες, καθώς και ο Απόστολος Γιάννου ο οποίος λόγω της παρουσίας του στην αποστολή της Εθνικής Αυστραλίας έχει περισσότερες μέρες άδειας από τους υπόλοιπους.

Μοναδικό νέο πρόσωπο σε ό,τι αφορά το ρόστερ θα είναι σήμερα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι η μοναδική μεταγραφή που έχει ολοκληρωθεί προς το παρόν, όμως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποκτήσει... παρέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραπάνω από δύο περιπτώσεις είναι στην τελική ευθεία και, αν όχι μέσα στο σαββατοκύριακο, τότε από Δευτέρα θα προκύψουν οι ανακοινώσεις. Φαίνεται ότι πρόκειται για παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, ενώ μέχρι την αναχώρηση στην Ολλανδία στις 11 Ιουλίου αναμένεται να έχουν γίνει συνολικά 3 με 4 μεταγραφές.

Δοκιμάζει τον Ρούτερ

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ θα συμμετέχει από σήμερα ο 20χρονος τερματοφύλακας Άλεξ Ρούτερ. Πρόκειται για περίπτωση που είναι ανεξάρτητη από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού ο Άγγλος γκολκίπερ θα περάσει από το "μικροσκόπιο" της τεχνικής ηγεσίας.

Ο νεαρός αγωνιζόταν στις ομάδες υποδομής της Σουόνσι (Κ18 και Κ23), ενώ είναι γιος του Στιβ Ρούτερ, που είναι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου. Ο Ρούτερ ήρθε χθες στο Ηράκλειο και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News