Μηνάς Λυσάνδρου: Δεν τίθεται θέμα Παγκρητίου για τον ΟΦΗ, "διαρκείας" από βδομάδα...

ΟΦΗ
Μηνάς Λυσάνδρου: Δεν τίθεται θέμα Παγκρητίου για τον ΟΦΗ, "διαρκείας" από βδομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικά τα νέα για τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας...

O διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κρητικής ομάδας και ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα μετακόμισης της ομάδας από την φυσική της έδρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όπως τόνισε ο κ. Λυσάνδρου δεν υπάρχει κανένα λόγος για να φύγει ο ΟΦΗ από το σπίτι του ενώ όπως αναφέραμε νωρίτερα τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα θα αφορούν το «Γεντί Κουλέ».

Μάλιστα ο Μηνάς Λυσάνδρου επανέλαβε για αρκετές φορές πως το «Γεντί Κουλέ» είναι η φυσική έδρα του ΟΦΗ και πως όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που πρόκειται να γίνουν, θα γίνουν με βάση την χρησιμοποίηση του γηπέδου βάζοντας τέλος σε οποία φημολογία είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Από κει και πέρα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τα εισιτήρια διαρκείας επιστρέφουν, ενώ στις κάρτες δε θα μπει πλαφόν, ανάλογα δηλαδή με το 85%.

Οι λεπτομέρειες, βέβαια, όπως και οι τιμές τους, θ’ αναλυθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Οι φίλοι του ΟΦΗ θα έχουν πλήρη εικόνα και με το που θα τεθούν σε κυκλοφορία, θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News