Συνεχείς επαφές στον ΟΦΗ: Εξετάζεται η περίπτωση Ντάλσιο για το κέντρο

Ποδόσφαιρο
Συνεχείς επαφές στον ΟΦΗ: Εξετάζεται η περίπτωση Ντάλσιο για το κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασική προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού περιοχή

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός… πυρετός στον ΟΦΗ, αφού μπαίνουμε σε περίοδο εξελίξεων για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουν υλοποιηθεί προσθήκες.

Οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές πέφτουν… βροχή, ενώ στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν αξιολογήσει και περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στο αγωνιστικό τους προφίλ.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν.Κ», είναι ο Ντάλσιο που μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναιτωλικό σε λίγες μέρες.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στους Αγρινιώτες, έχοντας 67 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ. Η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, αγωνίστηκε στη Μπελενένσες, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τη Ρέιντζερς.

Η περίπτωση του Ντάλσιο περνάει από το… κόσκινο των ανθρώπων του ΟΦΗ, ενώ πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει κυρίως επιτελικό ρόλο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Βέβαια, ένα από τα βασικά του γνωρίσματα είναι η αθλητικότητα, που του επιτρέπει να αγωνιστεί και στη θέση «8».

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο προσθήκες στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής και υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που έχουν… κυκλώσει. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και οι ανακοινώσεις δε θα αργήσουν πολύ.

Από κει και πέρα, βασικό μέλημα είναι και η απόκτηση επιθετικού περιοχής. Ο Γιάννου βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για τη λύση συμβολαίου, ενώ ήδη και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Στον ΟΦΗ θέλουν ένα στράικερ, που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα αποτελέσει μια δυνατή 2αδα με τον Λουκ Καστάνιος στη «γραμμή πυρός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News