ΟΦΗ: "Πετάει" για Γερμανία και υπογράφει στην Ντάρμσταντ ο Μακατουνάκης!

ΟΦΗ
ΟΦΗ: "Πετάει" για Γερμανία και υπογράφει στην Ντάρμσταντ ο Μακατουνάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό

Πανέτοιμος για μια νέα ποδοσφαιρική ζωή είναι ο 17χρονος τερματοφύλακας της Κ19 ΟΦΗ, Αντώνης Μακατουνάκης, καθώς σήμερα «πετάει» για Γερμανία και αύριο υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην Γερμανική Ντάρμσταντ!

Η νέα ομάδα του Αντώνη Μακατουνάκη είναι από τους πιο ιστορικούς σύλλογους της Γερμανίας, αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της Μπουντεσλίγκα ενώ μεγαλύτερη επιτυχία της Ντάρμσταντ θεωρείται η διετής παρουσία στην Α’ Κατηγορία της Μπουντεσλίγκα το 2015-16 και το 2016-17.

Οι Γερμανοί παρακολουθούσαν τον Αντώνη Μακατουνάκη, ο οποίος το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Κ19, είχε κληθεί και έκανε προπονήσεις στην ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Λάππα.

Βλέποντας το ταλέντο και τις ικανότητές του, αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντάς του επαγγελματικό συμβόλαιο. Μάλιστα η Ντάρμσταντ απέστειλε επίσημο έγγραφο στον ΟΦΗ για την μεταγραφή του 17χρονου τερματοφύλακα.

Σήμερα ο Αντώνης Μακατουνάκης πήγε στην προπόνηση της Κ19 του ΟΦΗ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και τα στελέχη της ΠΑΕ, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και μεγάλης χαράς για το σπουδαίο βήμα που κάνει στην καριέρα του…

Ο Αντώνης Μακατουνάκης θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της τρομερής φουρνιάς των γεννηθέντων 2003 στο Ηράκλειο, κάτι άλλωστε που το δείχνει και η συνεχώς ανοδική πορεία του από το Λίντο, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ Κ17 και Κ19, αλλά και με την παρουσία του στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ κατά το πρόσφατο παρελθόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News