K19 ΟΦΗ: Ήττα στο Βόλο με σοβαρό τραυματισμό Μακατουνάκη

ΟΦΗ
K19 ΟΦΗ: Ήττα στο Βόλο με σοβαρό τραυματισμό Μακατουνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσχημη εξέλιξη είχε για την ομάδα Νέων το σημερινό παιχνίδι

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 Super League, o ΟΦΗ φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στο Βόλο και γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ωστόσο το πιο άσχημο για τον ΟΦΗ είναι ότι δύο παίκτες αποχώρησαν τραυματίες και πήγαν στο νοσοκομείο. Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μακατουνάκη, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο από αντίπαλο και είναι πιθανό να έχει χτυπήσει στο ρινικό οστό. Επίσης ο Ηρακλής Βασιλάκης έκανε ράμματα…

Αναφορικά με τον αγώνα, η Κ19 ΟΦΗ είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.Η πρώτη της καλή στιγμή ήταν στο 13’ με το σουτ του Λέλεκα να περνά άουτ, ενώ στο 21’ ο Κυζιλής έκανε το σουτ, μετά από κάθετη πάσα του Αποστολάκη, με τον Νίκου να αποκρούει.

Στο 32’ το σουτ του Μπερικάκη πέρασε άουτ, με τον ίδιο τρία λεπτά αργότερα να επιχειρεί νέο σουτ, σημαδεύοντας ξανά εκτός εστίας.

Στο 52’ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Γαϊτάνη, ο Λέλεκας έκανε το σουτ, με τους αμυντικούς του Βόλου να διώχνουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή τέρματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 73ο λεπτό με τον Θεοδωρίδη με κοντινό πλασέ για το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης (78’ λ.τ. Θαλασσινός), Χνάρης, Γαϊτάνης, Σμπώκος, Σημαιάκης (75’ Γεωργαλής), Βιτώρος, Μπερικάκης (60’ Σωμαράκης), Βασιλάκης (46 λ.τ. Χαλκιαδάκης), Αποστολάκης, Λέλεκας, Κυζιλής (60’ Θεοδοσουλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News