ΟΦΗ: Τσεκάρουν παίκτες και από την ομάδα Κ19

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Τσεκάρουν παίκτες και από την ομάδα Κ19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα Νέων συνεχίζει τις υποχρεώσεις της και τα βλέμματα είναι πάνω της

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν αθόρυβα να κινούνται στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να ανοίγει το… χορό των μεταγραφών, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Επίσης δεν θα αργήσουν να έρθουν και αποχωρήσεις, με την πρώτη μάλιστα να γίνεται γνωστή και να είναι του Αργεντίνου Ναζαρένο Σολίς, ο οποίος επιστρέφει στην Αργεντινή, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει και πολλά πράγματα, επηρεασμένος και από τραυματισμούς που του βγήκαν στη διάρκεια της σεζόν.

Πάντως, ένα κομμάτι του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν έχει να κάνει και με το νέο αίμα της ομάδας. Στον ΟΦΗ τσεκάρουν παίκτες από την Κ19 και σύσσωμο το επιτελείο και ο Γιάννης Σαμαράς ήταν το περασμένο Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» και είδαν το ματς με τον Ολυμπιακό. Τώρα ακολουθεί την Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Θυμίζουμε ότι από τους «μικρούς» ήδη έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο δύο ποδοσφαιριστές, οι Σμπώκος και Χαλκιαδάκης και αναμένεται να υπάρξουν και άλλα επαγγελματικά συμβόλαια με παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News