ΟΦΗ: Ανώτερες οι προσδοκίες από τον κόσμο

Απόψεις
ΟΦΗ: Ανώτερες οι προσδοκίες από τον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συζητήσεις πλαταίνουν στην κοινωνία για αυτό το καλύτερο και πιο δυνατό που ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο – Το δείγμα Νιόπλια στα πλέι άουτ, η ίδια η παραμονή του, οι μεστές τοποθετήσεις από την ηγεσία της ΠΑΕ και η επιλογή Λυσάνδρου φτιάχνουν κλίμα πίστης και αισιοδοξίας.

Υπάρχει διάχυτη προσδοκία στον κόσμο του ΟΦΗ, ότι από τη νέα χρονιά, μετά τις τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ, η ομάδα θα ανέβει επίπεδο μέσα από νέες κινήσεις και τη φιλοσοφία της σταθερής αγωνιστικής κατάστασης, όπως διακηρύχθηκε επισήμως.

Αυτό μπορεί να εισπράξει ο καθένας από τις συζητήσεις όχι μόνο των στενών φίλων και οπαδών της ομάδας, αλλά από το αποκαλούμενο «μέσο κοινό» που ενδιαφέρεται πάντα στα σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Τα κύρια σημεία μιας νέας θετικής προσέγγισης, δόθηκαν από τα πλέι άουτ με την παρουσία του Νίκου Νιόπλια αλλά και τη συνέχειά του στον πάγκο και ενδυναμώθηκαν με τις τοποθετήσεις Μπούση και την παρουσία πλέον του καταξιωμένου Μηνά Λυσσάνδρου στο ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου.

Φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητη η μεστή πλέον φιλοσοφία που βγήκε μέσα από τις δηλώσεις τους στην πρόσφατη συνέντευξη από τον Γιώργο Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη.

Πόσο μάλλον από το πλάνο με μεταγραφικές επιλογές που κατά πλειοψηφία θα αφορούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα…

Ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται πλέον ως πρωταγωνιστική ομάδα να φέρνει ως επιχείρημα ενός plan b, σε πρώτο πλάνο, αφού τώρα ξέρει καλά, ότι η επιτυχία του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Superleague είναι μονόδρομος.

Οι δυο από τις τρεις «νέες» σεζόν που περιλάμβαναν μπαράζ και πλέι άουτ παραμονής, ήταν μεγάλα μαθήματα μέσα από σκληρή εμπειρία. Με τόση δραστηριότητα και άκρως επαγγελματικές καλύψεις στην κρητική ΠΑΕ, είναι ευνόητα ασύμβατο να κοιτάζει κανείς χαμηλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News