Δουλουφάκης: «Ο Ρεπανάκης, ήταν ο πολυτιμότερος συνεργάτης μου»!

Απόψεις
Δουλουφάκης: «Ο Ρεπανάκης, ήταν ο πολυτιμότερος συνεργάτης μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθιά συγκίνηση από τον ιδρυτή πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Δουλουφάκη για τον θάνατο του ανθρώπου με τον οποίο έκαναν δυνατό "δίδυμο" στην ηγεσία του "Ομίλου" - Η ιστορική φωτογραφία από την κοπή της πίτας του ΟΦΗ το 1980

 Τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήριά του, εξέφρασε ο ιδρυτής της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Δουλουφάκης στο άκουσμα του θανάτου του Κώστα Ρεπανάκη. Ο πρώην πρόεδρος ήταν ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στο προσκήνιο του ΟΦΗ. «Ο Κώστας ήταν ο πολυτιμότερος συνεργάτης μου», δήλωσε βαθιά συγκινημένος.

«Δώσαμε πολλούς αγώνες μαζί, από το 1978 που ανέλαβε έφορος στον ΟΦΗ. Τον είδα δραστήριο, νέο με αγάπη και πάθος για τον ΟΦΗ και τον εμπιστεύτηκα σε δύσκολες εποχές της ομάδας. Πάντα αφοσιωμένος και ανιδιοτελής, υπεράσπισε τα συμφέροντα του ΟΦΗ με ζήλο και μαχητικότητα».

Ο Κώστας Ρεπανάκης ήταν ένα από τα 15 ιδρυτικά μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ τα ονόματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στις 30 Ιουλίου 1979 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, συγκροτώντας με την προεδρία του Νίκου Δουλουφάκη το πρώτο ΔΣ της κρητικής ΠΑΕ.

Ήδη ήταν ο γενικός αρχηγός των ομάδων που πέτυχαν μέσα από δύσκολες συγκυρίες να καθιερώσουν τον ΟΦΗ στην Α΄ Εθνική. Με τον Νίκο Δουλουφάκη είχαν συνθέσει ένα αχτύπητο δίδυμο στην ηγεσία του ΟΦΗ και με τη συνεργασία τους δέθηκαν με βαθιά φιλία. Ο ιδρυτής της κρητικής ΠΑΕ, θυμάται κάθε λεπτομέρεια από τη δράση τους, αλλά και τις πολλαπλές πρωτοβουλίες του εκλιπόντος συνεργάτη του να βοηθήσει και να θωρακίσει τον ΟΦΗ:

«Από την ΠΑΕ ΟΦΗ παραιτηθήκαμε μαζί στις 11 Νοεμβρίου 1981, με ψηλά το κεφάλι, για να δώσουμε σκυτάλη στη νέα διοίκηση που όρισε η ιδιοκτησία. Ο Κώστας Ρεπανάκης ήταν στο πλάι του ερασιτέχνη, συνεχίζοντας να στηρίζει τις προσπάθειες του ΟΦΗ μέσα κι έξω από τα διοικητικά του όργανα, να παίρνει πρωτοβουλίες και να προσκομίζει οραματικές προτάσεις για τα τμήματα ανάπτυξης, μέχρι την τελευταία του πνοή. Καλός άνθρωπος και μαχητής».

Πράγματι ο έμπειρος παράγοντας έκανε ότι μπορούσε, μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, για το καλύτερο, έχοντας τελευταία και αναπνευστικό πρόβλημα. Αφήνει φεύγοντας για το ταξίδι της αιωνιότητας, την  αφοσίωση και η αδιάκοπη προσήλωση του στα "ομιλίτικα". Είχε το θάρρος γνώμης, να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, για να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα. Ήταν φίλος και εγκάρδιος συνομιλητής επί πολλά χρόνια του υπογραφόμενου.

Καλό ταξίδι Κώστα!

(Στην ιστορική φωτογραφία το δίδυμο της ΠΑΕ ΟΦΗ Δουλουφάκης-Ρεπανάκης (Πρόεδρος - Γενικός Αρχηγός) στην κοπή της πίτας του ΟΦΗ το 1980)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News