Κώστας Ρεπανάκης… Έφυγε ένας παράγοντας με ομιλίτικη καρδιά…

ΟΦΗ
Κώστας Ρεπανάκης… Έφυγε ένας παράγοντας με ομιλίτικη καρδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί για το θάνατο του Κώστα Ρεπανάκη, ενός ιστορικού παράγοντα με ομιλίτικη καρδιά, ενώ με ανακοινώσεις τους τον αποχαιρετούν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ…

«Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ» αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ, τονίζοντας στην ανακοίνωσή της:

«Ένας από τους ιστορικούς παράγοντες της ομάδας μας δεν είναι πια κοντά μας! Ο Κώστας Ρεπανάκης έζησε μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ. Από τη δεκαετία του ’70 υπηρέτησε την ομάδα μας τόσο από τη θέση του γενικού αρχηγού, όσο και από οποιαδήποτε άλλη θέση του ζητήθηκε, με μοναδικό σκοπό την καταξίωση του ΟΦΗ στα δύσκολα χρόνια της αλλαγής του πρωταθλήματος από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό. Ήταν πάντα κοντά στον σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό και μένει στην ιστορία ως ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα μας!»

Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκδόθηκε η παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον χαμό, του θρυλικού Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας, Κώστα Ρεπανάκη.

Ο Κώστας, θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά μας, σαν ένας άνθρωπος ταυτισμένος με τον ΟΦΗ μας.

Ο ΟΦΗ ήταν όλη του η ζωή. Η καθημερινότητα του, η μεγάλη του αγάπη, η καψούρα του.

Υπήρξε ένας μεγάλος παράγοντας, σε πολύ δύσκολες εποχές.

Άφησε το στίγμα του στον ΟΦΗ και έγραψε ιστορία.

Ήταν πάντα κοντά στις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τον υπηρέτησε επίσης διοικητικά επί σειρά ετών και μάλιστα με το γνωστό του πάθος.

Ο ΟΦΗ, έγινε φτωχότερος, με την  απώλεια του Κώστα Ρεπανάκη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Κώστα. Καλό Παράδεισο!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Επιτροπή Μπάσκετ ΟΦΗ

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, για τον χαμό, του επί σειρά ετών Γενικού Αρχηγού του ΟΦΗ, Κώστα Ρεπανάκη.

Ο Κώστας ήταν η ψυχή  του ΟΦΗ και βρίσκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας, σε πολλές δύσκολες εποχές.

Ήταν πάντα κοντά στον ΟΦΗ υπηρετώντας τον πιστά.

Καλό ταξίδι & Καλό Παράδεισο Κώστα!»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο ενός σπουδαίου παράγοντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και ιστορικού στελέχους της αθλητικής οικογένειας του ΟΦΗ, Κώστα Ρεπανάκη. Ο εκλιπών είχε σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά στο σύλλογο του ΟΦΗ, προσφέροντας για πολλές δεκαετίες και από σημαντικές διοικητικές θέσεις. Ο Θεός να τον αναπαύσει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αυγενάκη

«Βαθιά θλίψη προκάλεσε σε όλους εμάς η είδηση της απώλειας ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ενός αληθινού φιλάθλου, του Κώστα Ρεπανάκη.

Η οδύνη είναι μεγάλη, ιδιαίτερα στην οικογένεια του Ο.Φ.Η., καθώς ο Κώστας Ρεπανάκης υπηρέτησε για πολλά χρόνια, με πίστη και ανιδιοτέλεια, την αγαπημένη του ομάδα.

Ήταν πάντοτε μάχιμος για το καλό της ομάδας του Ο.Φ.Η., είτε από τη θέση του γενικού αρχηγού, είτε ως ενεργό και δραστήριο μέλος των διοικήσεων. Η προσφορά του στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη, αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για όλους τους Ομιλήτες, για όλο το ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Κώστα Ρεπανάκη

Ο Κώστας Ρεπανάκης, υπήρξε πάντα ανιδιοτελής και αγνός φίλαθλος. Υπηρετώντας με αφοσίωση την ομάδα του ΟΦΗ, από την θέση του γενικού αρχηγού την δεκαετία του 1970, και μετέπειτα σε άλλες, επίσης υπεύθυνες θέσεις, συνέβαλε ουσιαστικά στην καθιέρωση της ομάδας στις κορυφαίες της χώρας μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News