Πένθος στον ΟΦΗ, έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ρεπανάκης!

ΟΦΗ
Πένθος στον ΟΦΗ, έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ρεπανάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας έδινε μάχη τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορωνοϊό

Άλλο ένα σημαντικό πρόσωπο της ιστορίας του ΟΦΗ έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπίζοντας πένθος στην ομιλίτικη οικογένειά. Ο ιστορικός παράγοντας του ΟΦΗ, με ενασχόληση με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ο Κώστας Ρεπανάκης, άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας δώσει τις τελευταίες εβδομάδες μάχη με τον κορωνοϊό…

Ο Κώστας Ρεπανάκης είχε διατελέσει γενικός αρχηγός της ομάδας για πολλά χρόνια και συνέχιζε πάντα την ενασχόλησή του με την ομάδα, είτε ως ενεργό μέλος των διοικήσεων, είτε ως φίλαθλος, κάνοντας μάλιστα και συχνές παρεμβάσεις στα ζητήματα του ΟΦΗ.

Μια σημαντική πτυχή της βοήθειας που προσέφερε στον ΟΦΗ ο Κώστας Ρεπανάκης τα τελευταία χρόνια, ήταν οι επαφές που είχε ξεκινήσει με τη Ντόρτμουντ για να υπάρξει συνεργασία με τη γερμανική ομάδα. Μάλιστα ο ίδιος είχε ταξιδέψει στη Γερμανία γι’ αυτό το λόγο ενώ είχε συνοδέψει και στελέχη της Ντόρτμουντ σε επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο και το ΒΑΚ.

«Δυστυχώς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο φίλος, αδελφός, μεγάλος παράγοντας του ΟΦΗ Κώστας Ρεπανάκης. Καλό Ταξίδι αδελφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης. Όπως ανακοινώθηκε από την οικογένεια του εκλιπόντος, η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη και ώρα 17:00 στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News