Πατάνε το… γκάζι: Οι πρώτες κινήσεις στον σχεδιασμό του ΟΦΗ για το ρόστερ

Ποδόσφαιρο
Πατάνε το… γκάζι: Οι πρώτες κινήσεις στον σχεδιασμό του ΟΦΗ για το ρόστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένεται η τελική επικύρωση της συμφωνίας με Ναμπί

Έχουν πατήσει το… γκάζι στον ΟΦΗ, καθώς ο σχεδιασμός για το έμψυχο δυναμικό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι ανακατατάξεις θεωρούνται δεδομένες και ήδη τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν πιάσει δουλειά.

Ο Γιάννης Σαμαράς έχει καθημερινά ραντεβού στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με ποδοσφαιριστές, αφού πρώτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με αποχωρήσεις και ανανεώσεις.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας του Ηρακλείου είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με το Νίκο Νιόπλια, αφού έχουν καταρτίσει το πλάνο με τους παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Η τελική εικόνα από το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να υπάρχει μέσα στο επόμενο 10ημερο, ενώ σε ότι αφορά τις ανανεώσεις ήδη κάποιες υποθέσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Αντιλ Ναμπί θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ. Με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία και εκτός απρόοπτου θα σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα συμφωνία ως το καλοκαίρι του 2022.

Από κει και πέρα, σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις και με την πλευρά του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Υπάρχει θετική διάθεση για συνέχεια της συνεργασίας, όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι ενέργειες γίνονται σύμφωνα με το παραπάνω χρονοδιάγραμμα.

Πέρα από τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6, είναι ακόμη οι Σακόρ και Σουρνάκης σ’ αυτή τη λίστα, είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες θα κληθούν για λύση της συνεργασίας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται η προοπτική του δανεισμού ή κάποια άλλη «φόρμουλα» μεταγραφής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News