ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2 Τελικό

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2 Τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίο παιχνίδι της εφετινής σεζόν για τον ΟΦΗ

Με… γλυκιά γεύση ολοκληρώνεται τελικά η εφετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική των Play out, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή από το περασμένο Σάββατο.

Βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά με κίνητρο γοήτρου για τους Κρητικούς το ματς, που θα γίνει σε «βαρύ» κλίμα λόγω της απώλειας του Μίλτου Ανδρεανίδη.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

*Πριν τη σέντρα του αγώνα στο video wall προβλήθηκε ένα συγκινητικό video με στιγμές από την παρουσία του Μίλτου Ανδρεανίδη στον ΟΦΗ και στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια της μεγαλύτερης καρδιάς του ΟΦΗ

1' Σέντρα στην αναμέτρηση, περιμένοντας ο Τζηλος λίγα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσουν μαζί όλα τα ματς των Play Out παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

8' Μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ, από πάσα του Γιαννούλη ο Σαρδινέρο ελίχτηκε ωραία και έδωσε στον αμαρκάριστο Νέιρα, που μόνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ από την εστία του Κνετ.

18' ΓΚΟΛ 1-0 ο ΟΦΗ! Εξαιρετικός συνδυασμός με βαθιά μπαλιά του Βούρου αριστερά στον Κοροβέση, εκείνος αμέσως έκανε τη σέντρα και πριν η μπάλα σκάσει ο Σαρδινέρο τη στέλνει στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΟΦΗ! Πανέμορφο το γκολ!

O ΟΦΗ παίζει χωρίς πίεση, από την αρχή είναι ανώτερος από τον Παναιτωλικό ενώ μετά το γκολ κυριαρχεί απόλυτα στον αγωνιστκό χώρο.

28’ Επίσκεψη του Παναιτωλικού στα καρέ του ΟΦΗ, μετά τη σέντρα του Ντουάρτε η κεφαλιά του Ματσόλα πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Βάτερμαν.

Τέλος α' ημιχρόνου, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0.

Ο ΟΦΗ καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, αξιοποίησε μία από τις δύο φάσεις που δημιούργησε και είναι έτσι μπροστά στο σκορ, ενώ οι Αγρινιώτες ήταν ουσιαστικά ακίνδυνοι μπροστά στην εστία του Βάτερμαν.

Β' Ημίχρονο

Ξεκινά το β' μέρος με δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ, ο Καστάνιος στη θέση του Γιάννου και ο Σελίμοβιτς στη θέση του Διαμαντή.

54' Ενέργεια του Μεγιάδο που άδειασε την άμυνα του Παναιτωλικού και βρεθηκε απέναντι από τον Κνετ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σημαντική στιγμή για τον ΟΦΗ.

62' Δύο αλλαγές για Παναιτωλικό, μπαίνουν Μεντόζα και Βέργος και βγαίνουν Ματσόλα και Αρσούρα

63' Βγαίνει για τον ΟΦΗ ο σκόρρ Σαρδινέρο και μπαίνει στη θέση του ο Στάρτζεον. Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ στο ματς.

65' Ζυγίζει το πόδι του και σουτάρει ο Νέιρα, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Κνετ. Στη συνέχεια γίνεται αλλαγή ο Αργεντινός του ΟΦΗ και παίρνει τη θέση του ο Μπαλογιάννης.

66' Επιχειρεί ένα σουτ ο Βέργος για τον Παναιτωλικό, εύκολα μπλοκάρει ο Βάτερμαν.

70' Γκολ 1-1 ο Παναιτωλικός. Σκόρερ για τους Αγρινιώτες ο Βέργος που μπήκε λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς και η αλλαγή του Δέλλα βάζει γκολ με ωραίο τακουνάκι αξιοποιώντας τη σέντρα του Ντίας.

75' Πέμπτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ουές να περνά στο ματς στη θέση του Βούρου.

79' ΓΚΟΛ 2-1 ο ΟΦΗ με Στάρτζεον! Έκλεψε τη μπάλα ο Κοροβέσης και έδωσε στον Στάρτζεον, ο Πορτογάλος έφυγε στην αντεπίθεση και τελειώνοντας τη φάση σε δεύτερο χρόνο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

81' Γκολ 2-2 ο Παναιτωλικός. Άμεση απάντηση για τον Παναιτωλικό με τον Ταχάρ, με την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ να αδρανεί ξανά (όπως έγινε και στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού) και τον μέσο της ομάδας του Αγρινίου να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει.

88' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, με τον Ηρακλειώτη Νίκο Καρέλη να παίρνει τη θέση του Μπαρμπόσα.

Τέλος στο παιχνίδι: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος (75' Ουές), Διαμαντής (46' Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα (65' Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (63' Στάρτζεον), Γιάννου (46' Καστάνιος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Καρασαλίδης, Μάλης, Εντινγκά, Αρσούρα (62' Βέργος), Ντουάρτε, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο, Μπαρμπόσα (88' Καρέλης), Ματσόλα (62' Μεντόζα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News