ΟΦΗ: Αυτό κι αν ήταν μάθημα...

Απόψεις
ΟΦΗ: Αυτό κι αν ήταν μάθημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη μέρα θα είναι ακόμη καλύτερη - Ο άξιος Νιόπλιας, η ομάδα που διεγείρεται από πίστη και η χαρά της επιτυχίας που προέχει... Ο καλύτερος όλων στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ

Προέχει η χαρά για τη άξια επίτευξη του στόχου. Ο ΟΦΗ με την καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια πέτυχε με το σπαθί του, σπουδαία πράγματα στα πλέι άουτ, παίρνοντας μαζί και τις απαντήσεις που θα τον πάνε παραπέρα στην επόμενη μέρα.

Την αποκωδικοποίηση της επιτυχίας που ήλθε μέσα από τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες δημιούργησε η πορεία της ομάδας στην κανονική περίοδο, την μοιράστηκε ο ίδιος ο προπονητής, στο φινάλε της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, μέσα από την δυναμική της «πίστης» που τον συνέδεσε με τους παίκτες του.

Ο ΟΦΗ γοήτευσε σε αυτό το τουρνουά μαχόμενος για την σωτηρία του, βρίσκοντας μαζί και το δρόμο που αξίζει να πορεύεται. Με ουσία, προσανατολισμό και κίνητρο τη διάκριση, πέτυχε με τα αποτελέσματά του, την μεγαλύτερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες των πλέι άουτ.  

Οι 12 αυτοί βαθμοί στις έξι αγωνιστικές, τον έσωσαν καθαρά, ως μεγαλύτερη -έναντι όλων- υπεροχή. Ο Βόλος με 10 και η Λαμία με 9 ακολουθούν. Αξίζει μάλιστα να γίνουν 15 στο τελευταίο και αδιάφορο ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ», για να τιμηθεί ακόμη περισσότερο, η σοβαρή προσπάθεια της κρητικής ομάδας, που υπερδιπλασίασε τους δείχτες της, μόλις λειτούργησε με δημιουργική πίεση, προσανατολισμό και νόημα στόχου σε κάθε μάχη.

Τα μηνύματα που έφερε στην επιφάνεια η νέα περίοδος Νιόπλια, είναι ξεκάθαρα και είναι σίγουρο ότι θα αναγνωστούν σε όλη τους την έκταση από τους «κλειδοκράτορες» του ποδοσφαιρικού μοντέλου του ΟΦΗ, για μην έρθει ποτέ ξανά το «ξεχαρβάλωμα» της ομάδας, όπως συνέβη με τα αρνητικότερα ρεκόρ στη μέση της κανονικής περιόδου.

Αυτό κι αν ήταν μάθημα...

Αλλά πρώτα να χαρούν με ψυχή τους, το επίτευγμα οι πρωταγωνιστές της σωτηρίας. Και μεις μαζί τους...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News