Νίκος Νιόπλιας για σωτηρία ΟΦΗ, παίκτες και… Σίμο!

ΟΦΗ
Νίκος Νιόπλιας για σωτηρία ΟΦΗ, παίκτες και… Σίμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από καρδιάς του ηγέτη της σωτηρίας του ΟΦΗ μετά το διπλό στη Λαμία

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ήταν εκείνος που γύρισε το… διακόπτη, ήταν εκείνος ο οποίος αποτέλεσε τον ηγέτη για τη σωτηρία! Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία και το διπλό σωτηρίας ο Νιόπλιας έκανε δηλώσεις από καρδιάς στο Novasports για το στόχο που επετεύχθη, για τους παίκτες αλλά δεν ξέχασε και την αναφορά στον προκάτοχό του, τον Γιώργο Σίμο. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή του ΟΦΗ:

«Στριμωχτήκαμε άγρια αλλά τα καταφέραμε. Πρέπει το πάθημα να μας γίνει μάθημα. Είναι αλήθεια ότι βάσει υλικού δεν αξίζαμε να κινδυνέψουμε.

Είμαστε καλή ομάδα αλλά οι συνεχόμενες ήττες δε μας άφηναν να συνέλθουμε.

Παίξαμε έξυπνα σήμερα, ξέραμε και τα αποτελέσματα στο ημίχρονο

Νικήσαμε δίκαια, τα καταφέραμε και αξίζουμε να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα.

Εγώ έχω περάσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν εξαιρέσουμε το 2004 ήμουν μέσα σε όλες τις μεγάλες στιγμές. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και το έκανα μέσα από την ψυχή μου. Αυτά τα ματς των Play Out ήταν τα πιο δύσκολα και τα πιο αγχωτικά. Συνάντησα πολλά προβλήματα αλλά τώρα έχω την εμπειρία. Βγήκαμε αλώβητοι μέσα από τα προβλήματα.

Υπήρχαν και άλλα προβλήματα  που δεν φαίνονται αλλά δεν είναι της ώρας ...

Θέλω να αναφερθώ και στον προηγούμενο προπονητή τον Γιώργο Σίμο. Είναι καλός προπονητής αλλά άπειρος. Χαίρομαι πολύ όπως είμαι σίγουρος ότι χαίρεται και εκείνος με τη σωτηρία του ΟΦΗ. Η ιστορία έχει γράψει ότι μετά το Γκέραρντ, με το Σίμο βγήκαμε Ευρώπη.

Για 2,5 μήνες έχασα τον ύπνο μου αλλά άξιζε τον κόπο.

Να συγχαρώ τα παιδιά, με άκουσαν και με πίστεψαν. Για το μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Τώρα πρέπει να το χαρούμε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News