Νιόπλιας: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε για τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «μήνυμα» του έμπειρου τεχνικού για το ματς στη Λαμία

Η νίκη είναι ο στόχος του ΟΦΗ και στον κυριακάτικο αγώνα με τη Λαμία, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα παραμονής.

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα του πάει με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά το διπλό στη Λάρισα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στις επιστροφές ποδοσφαιριστών, που δίνουν ακόμη περισσότερες ποιοτικές επιλογές.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Να πω πρώτα για τον αντίπαλο μας, που είναι μια ομάδα άξια συγχαρητηρίων. Την είχαν όλοι “τελειωμένη” και δύο παιχνίδια πριν το τέλος των Play out έχει σωθεί, ενώ εμείς που είχαμε άνεση βαθμολογική, παλεύουμε για να σωθούμε. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα, δε χρειάζεται να τα λέμε συνεχώς. Χρειαζόμαστε τη νίκη, παίζουμε για τη νίκη, αλλά πάλι δε θα τελειώσει τίποτα. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θεωρώ, ότι γεμίζει σιγά-σιγά το… οπλοστάσιο μας, η ποιότητα αναμφίβολα υπάρχει πάρα πολύ στην ομάδα. Το αποτέλεσμα στη Λάρισα σίγουρα μας έδωσε αυτοπεποίθηση και όλοι γνωρίζουμε, ότι το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Νομίζω ότι έχουμε σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Είναι ο συνδυασμός. Φυσικά το βαθμολογικό, αλλά και η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Όταν αυτά τα δύο συμβαδίζουν, δηλαδή η βαθμολογική συγκομιδή και η ποιότητα μας είναι καλή, αυτόματα και η αυτοπεποίθηση μας μεγαλώνει».

Κλείνοντας, έστειλε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο: «Το πρώτο που πρέπει να επιζητούμε είναι η υγεία. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αυτό το αγαθό να πλούσιο στα σπίτια τους. Χωρίς αυτό δε μπορούμε να κάνουμε κάτι και βλέπουμε πως ταλαιπωρούμαστε δύο χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News