Με αρκετά προβλήματα η προπόνηση του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Με αρκετά προβλήματα η προπόνηση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η… κακοδαιμονία με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών

Η προπόνηση του ΟΦΗ έγινε κανονικά σήμερα, ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής στο ΒΑΚ, με τους τραυματισμούς πάντως να έχουν γίνει συνήθεια. Μπορεί ο Ναζαρένο Σολίς να προπονήθηκε κανονικά όμως προέκυψαν νέες ανησυχίες…

Ο Ρικάρντο Βαζ παρουσίασε τενοντίτιδα μικρού βαθμού στο χειρουργημένο γόνατο, του έγινε θεραπευτική παρέμβαση και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης υπέστη διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης και άρχισε θεραπεία

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο (στο ίδιο σημείο με παλαιότερο τραυματισμό) υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε καθυστέρηση της επούλωσης και άρχισε θεραπεία παράλληλα με ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ενώ οι Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα να συνέχισαν θεραπεία.

Αύριο, Μ. Σάββατο (1/5) και την Κυριακή του Πάσχα (2/5), οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (3/5) στις 17:00 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News