Το «μήνυμα» των Γιάννου και Κοροβέση για τους επόμενους… τελικούς

Ποδόσφαιρο
Το «μήνυμα» των Γιάννου και Κοροβέση για τους επόμενους… τελικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο παίκτες μίλησαν για τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Λάρισα

Η αποφασιστικότητα και η ψυχή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χθες στο «Αλκαζάρ», ήταν καθοριστικά για να έρθει η νίκη.

Το «ξέσπασμα» που ακολούθησε ήταν απολύτως φυσιολογικό, καθώς ήταν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Ταυτόχρονα όμως, όλοι παραμένουν προσγειωμένοι με τους Γιάννου και Κοροβέση να τονίζουν, ότι έρχονται δύο ακόμη… τελικοί.

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε αρχικά για τον χθεσινό αγώνα: «Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε φάσεις και ενέργεια. Στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω, ανέβηκε και ο αντίπαλος, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι».

Για το αν υπήρχε άγχος και τη τελική ευθεία των Play out υπογράμμισε: «Υπήρχε άγχος, γιατί έχουμε πληρώσει πολλά παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχουμε μάθει από τα προηγούμενα. Δεν υπήρχε αυτό το περιθώριο. Υπήρχε άγχος, αλλά μας βοήθησε και το γκολ. Δεν υπήρχε γυρισμός για εμάς. Σίγουρα έτσι όπως πήγε η χρονιά, δεν είναι αυτό που ήθελε η ομάδα, αλλά να χαμογελάσει και λίγο ο κόσμος. Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ακόμα δύο σημαντικά ματς. Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, να πάρουμε τη νίκη, γιατί δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Να πάμε με αυτή τη νοοτροπία, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και μετά να αρχίσουμε τη νέα σεζόν».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοροβέσης πρόσθεσε: «Έτσι όπως τα έφερε η σεζόν, παλεύαμε για την παραμονή, ήταν ένας τελικός στον οποίο παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και μένουν άλλοι δύο. Η ομάδα δεν ήταν μαθημένη να παλεύει για την κατηγορία, ξεκίνησε για κάτι άλλο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και ήταν δύσκολη η προσαρμογή, όμως η ομάδα έδειξε ότι έχει προσωπικότητες και παίκτες με χαρακτήρα, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Αυτή η ομάδα είναι ενωμένη στα δύσκολα και βγάζει αντίδραση. Πιστεύω ότι αποβάλλαμε λίγο τον φόβο και σε συνδυασμό με τις επιστροφές κάποιων παικτών, βγάλαμε στο γήπεδο χαρακτήρα και προσωπικότητα και κερδίσαμε δίκαια.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να βρίσκεται εδώ, είναι καθήκον μας να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και θα το κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News