Νιόπλιας: «Παίζαμε το… κεφάλι μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Παίζαμε το… κεφάλι μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί

Χαμογελαστός και φυσικά ικανοποιημένος μετά το διπλό στη Λάρισα, ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για μια νίκη τεράστιας σημασίας.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και την σωστή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, εξέφρασε τη σιγουριά για επίτευξη του στόχου της παραμονής.  

Αρχικά τόνισε για το ματς… θρίλερ στο «Αλκαζάρ»: «Για το αποτέλεσμα παίζεις, γιατί περνούν τα παιχνίδια και δεν προλαβαίνεις… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στα παιδιά για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και για το γεγονός ότι διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο. Γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Και αυτοί έπαιζαν το κεφάλι τους και εμείς παίζαμε το κεφάλι μας. Είμαστε δυνατή ομάδα. Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε, μέσα από τα προβλήματα γίναμε πιο δυνατοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για την πίεση στο τέλος και τα λάθη σε προηγούμενα ματς επισήμανε: «Αλήθεια είναι, το έχουμε πληρώσει και όταν αυτό γίνεται, τότε αγχώνεσαι και φοβάσαι. Και όταν έρθει η στιγμή, τότε ο φόβος μεγαλώνει, όμως αντιδράσαμε καλά».

Όσο για τα δύο ματς που απομένουν, τόνισε: «Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα. Έτσι που τα κάναμε από την αρχή της σεζόν, όλα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News