Γεντί Κουλέ: Διάλογος Χριστοδουλόπουλου με ανθρώπους του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Γεντί Κουλέ: Διάλογος Χριστοδουλόπουλου με ανθρώπους του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε κουβέντα λίγο μετά το παιχνίδι με τον σκόρερ του 1-1 του Ατρόμητου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο Γεντί Κουλέ και εκείνος που πλήγωσε την ΟΦΗ με το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο ενδιαφέρον είχαν όσα έγιναν με επίκεντρο τον ίδιο λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο επιθετικός του Ατρόμητος παραχώρησε δηλώσεις στο Flash Interview της NOVA και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Λίγο πριν μπει στη φυσούνα, άκουσε φίλους και στελέχη του ΟΦΗ που ήταν χαμηλά στη Θύρα 8 να του εκφράζουν σε ήρεμο τόνο παράπονα όχι για το γκολ που πέτυχε αλλά κυρίως για την εικόνα που είχε ο Ατρόμητος στο προηγούμενο ματς και την ήττα από την ΑΕΛ.

Ο Χριστοδουλόπουλος ρώτησε αν μπορεί να τους μιλήσει και πήγε κοντά σα κάγκελα της Θύρας 8 ανοίγοντας κουβέντα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ που ήταν εκεί (Αρώνης, Μυλωνάκης, Βασιλάκης κ.α.). Τους είπε ότι ο ίδιος έχει μια σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο και τιμά πάντα τη φανέλα που αγωνίζεται.

Έγινε μια συζήτηση σχετικά με τα επόμενα παιχνίδια, με τον επιθετικό του Ατρόμητου να λέει ότι όπως έπαιξε σήμερα, θα αγωνιστεί και στη συνέχεια και αποχώρησε για τα αποδυτήρια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News