ΟΦΗ

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής στο ΒΑΚ

Στην έναρξη της προετοιμασίας θα είναι έτοιμο ένα τμήμα των γηπέδων…

Οι εργασίες ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ξεκίνησαν σήμερα και αφορούν σε τρία γήπεδα. Η ολοκλήρωση της α’ φάσης υπολογίζεται στο τέλος του χρόνου και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση.
Στη διάθεση της ομάδας θα δοθεί αρχικά το γήπεδο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Ο Μιχάλης Μπούσης παίρνει επάνω του τη διαδικασία και χρηματοδοτεί το έργο ώστε η ομάδα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν να έχει στη διάθεση της ένα τουλάχιστον γήπεδο, καθώς όταν υπάρχει δημόσιος διαγωνισμός υπάρχουν και οι σχετικές καθυστερήσεις. 

Με το έργο αυτό γίνεται πράξη η αρχική δέσμευση των ανθρώπων του ΟΦΗ, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου (18/10/18) για την διεξαγωγή έργων  στην ομάδα… Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός από πλευράς Περιφέρειας, τότε θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες του έργου στο σύνολο τους, αλλά και ενδεχομένως η τελική μακέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η α’ φάση ξεκίνησε σήμερα (14/4) και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των τριών γηπέδων, αγωνιστικών διαστάσεων 105 μ. Χ 68 μ. με φυσικό, υβριδικό και τεχνητό χλοοτάπητα αντίστοιχα. Η ολοκλήρωση της α’ φάσης υπολογίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση, αρχής γενομένης από εκείνο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο δημόσιος διαγωνισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την α’ φάση του έργου, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προπαρασκευαστικής διαδικασίας και η ανακοίνωσή του αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Κρήτης, που δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του προς το Club, αλλά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασιλάκη και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Γιάννη Δανδάλη για την άψογη συνεργασία τους”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια