Νιόπλιας: «Να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και ανταγωνιστικοί»

Αθλητισμός
Νιόπλιας: «Να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και ανταγωνιστικοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΟΦΗ θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση που έδωσε η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Αυτό τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στη σημερινή δήλωση ενόψει του αυριανού αγώνα, ενώ στάθηκε και στο… τρίπτυχο της επιτυχίας.

Σοβαρότητα, πειθαρχία και ανταγωνιστικό πρόσωπο ζήτησε από την ομάδα του ο 56χρονος προπονητής.

Αρχικά επισήμανε για τον αντίπαλο: «Είναι ένας αντίπαλος με εμπειρία, που πάντα προσπαθεί για την ουσία του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας, όπως λέω πάντα, είναι το τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας, να είμαστε πειθαρχημένοι και πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Νομίζω, ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε σ’ αυτό το ματς».

Για τη σημασία που έχουν όλα τα παιχνίδια πρόσθεσε: «Για μας όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Δεν μπορούμε να πούμε, αυτό είναι έτσι και εκείνο αλλιώς. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε, αυτό και μόνο το συγκεκριμένο και να παίρνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσέγγιση ανάλογα με τις συνθήκες και τον αντίπαλο: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, γιατί ο αντίπαλος είναι διαφορετικός, όπως και οι συνθήκες. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε πολύ γρήγορα, τόσο εμείς από τον πάγκο, όσο και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News