Νέος «τελικός»: Μονόδρομος η νίκη για τον ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Νέος «τελικός»: Μονόδρομος η νίκη για τον ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ» για την 2η αγωνιστική των Play out

Δρόμος χωρίς… επιστροφή μοιάζει για τον ΟΦΗ το σημερινό (17:15, Novasports 1) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 2η αγωνιστική των Play out της Super League.

Μια αναμέτρηση πραγματικός… τελικός, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου οι Κρητικοί να πάρουν… ανάσα στη «μάχη» για την παραμονή.

Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν επιτέλους να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη (10 ήττες και 2 ισοπαλίες), καθώς έχουν να… γευτούν αυτή τη χαρά από τις 7 Ιανουαρίου (το 2-0 με τη Λαμία).

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ώστε να αρχίσει η βαθμολογική ανάκαμψη, ελπίζοντας ότι μετά τα σημερινά ματς θα αφήσουν στις δύο τελευταίες θέσεις Λάρισα και Παναιτωλικό.

Πίεση από την αρχή

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται πως έχει καταλήξει σε σχηματισμό και πρόσωπα, ανάλογα και με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει η ομάδα του να επιβάλλει το ρυθμό της, να πιέσει με το… καλημέρα στο παιχνίδι και να «κυνηγήσει» το γκολ που θα διώξει το άγχος. Όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει διάταξη 4-4-1-1, ενώ δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις στην αρχική 11αδα.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Φερέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο και Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News