ΟΦΗ: Δεν μπήκαν αποστολή Νέιρα και Βαζ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Δεν μπήκαν αποστολή Νέιρα και Βαζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρές απουσίες στα πλάνα Νιόπλια ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΟΦΗ δεν έφερε ιδιαίτερα θετικά νέα ενόψει του αυριανού τελικού (17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι απουσίες πολλές και σημαντικές ενώ οι Χουάν Νέιρα και Ρικάρντο Βαζ, παρά το γεγονός ότι προπονούνται κανονικά, κρίθηκαν ανέτοιμοι ιατρικά και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Μετά από δύο μήνες θα βρίσκεται σε αποστολή του ΟΦΗ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ναζαρένο Σολίς, έχοντας εκτίσει τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Απόστολος Γιάννου και Jonathan De Guzman, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Λουκ Καστάνιος συνέχισαν θεραπεία.

Ο Στάικος βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την επέμβαση στους χιαστούς ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 20μελή αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News