ΟΦΗ: Με Γρίβα και Διαμαντή η προπόνηση στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με Γρίβα και Διαμαντή η προπόνηση στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις τους με την Ελπίδων οι δύο διεθνείς

Με τους διεθνείς, Φροίξο Γρίβα και Απόστολο Διαμαντή, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο εκ των αμυντικών της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε στο χθεσινό (25/3) ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Διαμαντής ήταν στην βασική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στην Κύπρο, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (25/3) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, η οποία έληξε ισόπαλη (0-0) για τις δυο ομάδες.

Ο Φροίξος Γρίβας δεν ήταν ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς ο ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Γιάννης Γκούμας.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ο Ντε Γκουζμάν, για λόγους ξεκούρασης.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Βούρος, Νέιρα και Σελίμοβιτς, με τους Απόστολο Γιάννου, Κώστα Γιαννούλη, Δημήτρη Σωτηρίου και Adil Nabi να συνεχίζουν θεραπεία. 

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (27/3), στις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News