ΟΦΗ: Προπόνηση μετά το Βόλο, τι γίνεται με τους τραυματίες

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Προπόνηση μετά το Βόλο, τι γίνεται με τους τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετική η διακοπή προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες λύσεις μετά την επανέναρξη

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο το Σάββατο αμέσως μετά το παιχνίδι με το Βόλο και σήμερα έγινε κανονικά η προπόνηση στο ΒΑΚ. 

Το επόμενο σαββατοκύριακο 27-28 Μαρτίου δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας και στον ΟΦΗ θέλουν να επωφεληθούν από αυτό το διάστημα. Αφ’ ενός για να πάρουν ανάσες και γι’ αυτό έχει δοθεί αύριο ρεπό και αφ’ ετέρου και σημαντικότερο είναι να έχουν περισσότερο χρόνο αποθεραπείας οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Βόλο αποκόμισαν προβλήματα οι Σαρδινέρο (αιμάτωμα στην κνήμη) κι Βούρος (ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο) και θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες η κατάστασή τους.

Αγώνας δρόμου θα γίνει για Ντε Γκουζμάν, Νέιρα και  για να είναι παρόντες στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«O Ricardo Vaz συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Vahid Selimovic και Juan Neira έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Jonathan De Guzman έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi.

Αύριο, Δευτέρα (22/3), οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (23/3)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News