ΟΦΗ: Με Βούρο και απευθείας πτήση τσάρτερ η αποστολή στο Βόλο

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με Βούρο και απευθείας πτήση τσάρτερ η αποστολή στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον πρώτο τελικό των Play Out

Με προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (20/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League.

Είναι ο πρώτος από τους επτά τελικούς στη μάχη της επιβίωσης. Πλέον κάθε πόντος είναι πολύτιμος για την παραμονή και κάθε απώλεια κάνει την κατάσταση από πιο δύσκολη έως μη αναστρέψιμη.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο με απευθείας πτήση τσάρτερ για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο, προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, όπως και ο Λυμπεράκης, αλλά τα προβλήματα είναι και πάλι σοβαρά. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, στο απουσιολόγιο προστέθηκαν οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Γιαννούλης και Σωτηρίου, ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σελίμοβιτς, Γιάννου, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Βαζ. Αναφορικά με τον Πορτογάλο, σήμερα συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Εκτός αποστολής είναι ακόμα ο τιμωρημένος Nazareno Solis και οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος, Γιώργος Σουρνάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σόουζα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News