ΟΦΗ: Βλέπει την περίπτωση του τερματοφύλακα Ζοέλ Μολ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Βλέπει την περίπτωση του τερματοφύλακα Ζοέλ Μολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 29χρονος Ελβετός γκολκίπερ αγωνίζεται στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας

Για άλλη μια φορά η Κύπρος παίζει δυνατά ως μεταγραφική αγορά για τον ΟΦΗ. Παρότι αυτή την περίοδο τα μεταγραφικά είναι σε δεύτερη μοίρα, τα διοικητικά στελέχη συνεχίζουν να εξετάζουν λύσεις για τη μελλοντική ενίσχυση.

Μία από τις θέσεις που αναμένεται να κινηθεί η κρητική ΠΑΕ είναι αυτή του τερματοφύλακα, αφού ο Δημήτρης Σωτηρίου παρουσιάζει μία αστάθεια στα τελευταία παιχνίδια, ενώ κι ο Μπόι Βάτερμαν δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με το sport24.gr, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι εκείνη του Ελβετού τερματοφύλακα της ΑΕΚ Λάρνακας, Ζοέλ Μολ. Ο 29χρονος γκολκίπερ μετακινήθηκε στην κυπριακή ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα από 1,5 χρόνια στον Απόλλωνα Λεμεσού, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο υψηλόσωμος (1.96μ) τερματοφύλακας έχει γεμάτες χρονιές, αφού, πέρα από τις δύο προαναφερθείσες ομάδες, έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Πάφο, Αράου και Γκρασχόπερς, ενώ είχε πέρασμα κι από τη Γερμανία, με τη φανέλα της Ντάρμστατ.

Εκτός από τον ΟΦΗ, ο Μολ βρίσκεται στα... ραντάρ και του Ατρομήτου, καθώς ο δανεισμός του Ανδρέα Γιαννιώτη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δύσκολα θα επεκταθεί γι' άλλη μία σεζόν, ενώ ο νεαρός Χρήστος Μανδάς είναι δεδομένο πως χρειάζεται έναν έμπειρο τερματοφύλακα στο πλευρό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News