ΟΦΗ: Όλα καλά και με Στάρτζεον ενόψει Άρη

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Όλα καλά και με Στάρτζεον ενόψει Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα και ο Πορτογάλος με το Νίκο Νιόπλια να έχει περισσότερες λύσεις

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά στην παρούσα φάση κάθε παιχνίδι είναι τελικός επιβίωσης. Το παιχνίδι με τον Άρη, όπου θα κάνει ντεμπούτο ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της ανατροπής των άσχημων δεδομένων για την κρητική ομάδα. Θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Ήδη οι Νέιρα, Βούρος και Σακόρ έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ το ίδιο έγινε σήμερα και με το Φάμπιο Στάρτζεον, ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης έμεινε έξω για λόγους ξεκούρασης.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκαναν οι Γιάννου, Τσιλιανίδης, Σουρνάκης, Ναμπί και Σελίμοβιτς, με τον Βαζ να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τακτικής και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (13/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News