Το «αντίο» του Σίμου στα αποδυτήρια και το αίτημα των αρχηγών!

Ποδόσφαιρο
Το «αντίο» του Σίμου στα αποδυτήρια και το αίτημα των αρχηγών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα εκτυλίχθηκαν στο «εσωτερικό» του Γεντί Κουλέ μετά την ήττα από τη Λάρισα

Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ», μετά τη χθεσινή ήττα του ΟΦΗ από τη Λάρισα.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν πολύ γρήγορα, με τον Γιώργο Σίμο αμέσως μετά το παιχνίδι να υποβάλλει την παραίτηση του.

Στη συζήτηση με τους Γιώργο Σαμαρά, Ηλία Πουρσανίδη και Γιάννη Σαμαρά στο γραφείο της διοίκησης, τα δεδομένα ήταν πλέον ξεκάθαρα, με τον 42χρονο τεχνικό να επιμένει αυτή τη φορά, ότι χρειάζεται μια αλλαγή που θα λειτουργήσει προς όφελος της ομάδας.

Ουσιαστικά, παρά τη δεδομένη διάθεση για στήριξη, υπήρξε μια ταύτιση απόψεων με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί να είναι πολύ «βαρύ».

Στη συνέχεια, ο Σίμος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές, που περίμεναν στα αποδυτήρια, εκφράζοντας το σεβασμό του προς όλους και ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά για τη συνεργασία. Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι οι παίκτες θα βγάλουν τον ΟΦΗ από την δυσκολία και συμπλήρωσε ότι η ενέργεια του θα είναι μαζί τους.

Σε κλίμα συγκίνησης, οι ποδοσφαιριστές σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, που αποχώρησε συναισθηματικά φορτισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά οι αρχηγοί του ΟΦΗ, ζήτησαν να μιλήσουν με τους επικεφαλείς της διοίκησης, όπως και έγινε. Εκπροσωπώντας την ομάδα, τόνισαν ότι μερίδιο ευθύνης αναλογεί και στους ποδοσφαιριστές, καθώς για την κατάσταση που έχει φτάσει ο ΟΦΗ δε μπορεί να φταίει μόνο ένας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News