Η ώρα του… τελικού: Νίκη «οξυγόνο» θέλει ο ΟΦΗ σήμερα με Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Η ώρα του… τελικού: Νίκη «οξυγόνο» θέλει ο ΟΦΗ σήμερα με Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15:00 το μεσημέρι η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ»

Η πιο κρίσιμη “μάχη”, μέχρι την επόμενη, έφτασε για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι τη Λάρισα (Novasports 2) για την 25η αγωνιστική και η νίκη είναι... μονόδρομος.

Με την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στους ουραγούς Θεσσαλούς, οι “ασπρόμαυροι” θα απομακρυνθούν αρκετά από τα... σενάρια της τελευταίας θέσης και θα βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των εννέα ηττών.

Στις τάξεις της κρητικής ομάδας υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα, καθώς άπαντες έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα, αλλά και την ανάγκη να αρχίσει επιτέλους η ανάκαμψη. Άλλωστε, από τον ΟΦΗ εξαρτάται, έστω και στα πλέι-άουτ, να βγει γρήγορα από τους βαθμολογικούς... μπελάδες.

Το πρώτο... βήμα είναι η σημερινή αναμέτρηση με τη Λάρισα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με ένα ευχάριστο νέο, καθώς ο Λουκ Καστάνιος προπονήθηκε κανονικά και είναι στις επιλογές του Γιώργου Σίμου. Βέβαια, είναι δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όμως αποτελεί μια ποιοτική επιλογή από τον πάγκο.

Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο Φελίπε Φερέιρα, καθώς μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του υπέστη κάκωση στο θώρακα. Στο... απουσιολόγιο είναι ο ανέτοιμος Σακόρ και οι τραυματίες Βούρος, Γιάννου, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Ναμπί, Σελίμοβιτς και Βαζ.

Στην αποστολή μετέχουν Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης και Μίγγος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News