ΟΦΗ: Μπήκε αποστολή ο Καστάνιος, ετοιμάζει εκπλήξεις ο Σίμος

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μπήκε αποστολή ο Καστάνιος, ετοιμάζει εκπλήξεις ο Σίμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολλανδός επιθετικός προπονήθηκε και δηλώνει παρών στον τελικό με ΑΕΛ

Με τον Λουκ Καστάνιος να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ (6/3, 15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης), ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Ο Ολλανδός επιθετικός είναι σίγουρα μια έξτρα λύση στην επίθεση για τον Γιώργο Σίμο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην 11άδα.

Ο Φελίπε Σόουζα συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, καθώς υπέστη κάκωση στον θώρακα μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, με τον Σακόρ να ακολουθεί επίσης μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Aπόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς ενώ ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, αντίδρασης, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Την αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News