ΟΦΗ: Βγάλτε το "θηρίο" από μέσα σας

Απόψεις
ΟΦΗ: Βγάλτε το "θηρίο" από μέσα σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι μια ώρα δύσκολη - Φωνάξτε... τον Παντελή ή φτιάξτε... έναν Παντελή στα μέτρα σας... Η μάχη που ξεκινά με την ΑΕΛ, μοιάζει με αγώνα κόλασης... Θέλει ψυχή - "Μαζί" και... το ταμείο στο τέλος στο "λογιστήριό" σας...

Τώρα είναι η ώρα της απόλυτης ψυχραιμίας, της στήριξης και των μηνυμάτων ενθάρρυνσης. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κρίσιμη θέση στο πρωτάθλημα. Η ήττα από τον Απόλλωνα συνοδεύτηκε από προσπάθεια, είχε τη ζητούμενη "αντίδραση" και ήλθε από την τύχη των γηπεδούχων και ένα ατομικό λάθος και όχι ομαδικό.

Η φράση που χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους Απολλωνιστές ("Έπεσε από την Ακρόπολη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και βρήκε πορτοφόλι...") απηχεί πλατιά την πραγματικότητα του αποτελέσματος.

Δεν έχει σχέση αυτή αποστολή με τις ξενέρωτες που προηγήθηκαν. Είχε καραμπινάτες -και περισσότερες- ευκαιρίες, γκολ (παρότι κι εδώ κόστισε η τρέχουσα αδυναμία) και πρωταγωνιστές που υποδήλωσαν την τάση να βγει από μέσα στο "θηρίο" της ομάδας.

Σε όλες τις περιόδους που κινδύνευσε ο ΟΦΗ, ο κόσμος του βρέθηκε κοντά του και οι προσωπικότητες της ιστορίας του αναλάμβαναν πρωτοβουλίες εμψύχωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τηλοπτικές εκκλήσεις του Νίκου Δουλουφάκη και του Μιχάλη Τζιράκη από την Κρήτη ΤV και ας το δει η παρούσα διοίκηση που ύψωσε τείχη γύρω από τον εαυτό της.

Στη δίνη του κορωνοϊού, ο κόσμος δεν υπάρχει στις κερκίδες, αλλά η ομάδα έχει την ανάγκη να αισθανθεί ότι σε αυτές τις μάχες σωτηρίας, με κυριότερη αυτή που έρχεται με την ΑΕΛ, έχει αυτή τη σπουδαία εμψύχωση, έστω και νοερά.

Αυτή τη φορά ο στόχος είναι "ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο ΟΦΗ τους βαθμούς"! Η ΑΕΛ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Δεν έχει θέση στο κρίσιμο σταυροδρόμι η αρνητική κριτική μέσα από τον πόνο των τελευταίων οκτώ μηδενικών αποτελεσμάτων. Μοναδική ρεαλιστική επιλογή η θετική προσέγγιση.

Τα άλλα έχουν καταναλωθεί και έχουν πολλαπλά εκφραστεί. Περιμένουν το ταμείο στην ολοκλήρωση της βασανιστικής αγωνιστικής περιόδου για τον ΟΦΗ. Μονόδρομος...

-Μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού, το επερχόμενο ματς του ΟΦΗ με την ομάδα του Κούγια γίνεται κόλαση. Ο ΟΦΗ κολλημένος οκτώ αγωνιστικές στους 19 βαθμούς, νιώθει την ανάσα της. Γιατί ναι μεν η Λάρισα έχει 13 βαθμούς, αλλά και ένα ματς λιγότερο, δύο αγωνιστικές, πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Όπως και η ισόβαθμη του πλέον Λαμία.

-Φωνάξτε επειγόντως τον Παντελή ή ανακαλύψτε στο εσωτερικό σας έναν Παντελή να αφυπνίζει! Είναι μπροστά και ο Άρης...

-Σ.σ.: Γιώργο, δεν φτάνει μόνο η περιγραφή των διαπιστώσεων μετά από κάθε ματς. Μηνύματα με νεύρο και νεύμα νικητή χρειάζονται. Ο προπονητής είναι ο ηγέτης, ο ψυχολόγος, το πρόσωπο αναφοράς για τους παίκτες. Συχνά και με μια κίνηση του χεριού, ή ένα βλέμμα μπορεί να κάνει θαύματα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News